Як вибрати ніж Вікторінокс. 7 простих кроків

Вирішили купити швейцарський ніж Victorinox ? Вітаємо, це чудовий вибір! Але яку краще вибрати модель серед цієї різноманітності? На які параметри звертати увагу насамперед? Спеціально для новачків, які погано розуміються на цьому питанні, нижче представлена покрокова інструкція, яка полегшить процес вибору швейцарського ножа Victorinox.

1.Визначте мету покупки

Навіщо вам потрібний ніж? З якою метою збираєтеся його купувати? На ці питання треба відповісти насамперед. Якщо хочете похвалитися перед друзями, продемонструвавши швейцарський мультитул , тоді вибирайте модель із максимальною кількістю інструментів.

А якщо збираєтесь у похід чи рибалку, то тут необхідно купувати практичний варіант. Проаналізуйте свої потреби, подумайте, які інструменти можуть знадобитися під час відпочинку на природі, а потім вибирайте в каталозі відповідну модель.

2.Виберіть розмір ножа

Швейцарські ножі Victorinox можуть бути тонкими (58 мм) та великими (91 мм). Також вони відрізняються за довжиною. Одні моделі можна повісити на ланцюжок для ключів, другі зручно носити в кишені, а треті призначені для носіння на поясі.

Після визначення мети купівлі труднощів у разі бути повинно. Адже ви чітко розумітимете, який саме ніж найкраще підійде для полювання, риболовлі або сімейного пікніка.

Вибір розміру дозволить звузити коло пошуку, відсіяти невідповідні моделі. Це заощадить вам багато часу.

3.Визначтеся з бюджетом

Потім подумайте скільки готові заплатити за покупку нового швейцарського ножа. Продукція компанії Victorinox випускається в широкому асортименті, ціни теж сильно варіюються. Тому встановіть конкретний діапазон - якусь суму, з якою ви готові розлучитися в обмін на якісний ніж.

Тільки не забувайте вивчати характеристики моделей, адже висока ціна може пояснюватись якістю або великим набором інструментів, частина яких вам зовсім не потрібна.

4.Подумайте про функціональність

Після цього необхідно виділити час і відповісти на такі питання:

  1. Які інструменти є для вас незамінними? Без чого вам не обійтися на рибалці, сімейному пікніку чи повсякденному житті?
  2. Які інструменти хотілося б мати, навіть якщо ви нечасто ними користуєтеся?
  3. Яка має бути товщина ножа?

Відповіді на перші два пункти потрібно об'єднати. В результаті вийде перелік інструментів, які мають бути у вибраного ножа. Нехай ви навіть витратите на його покупку трохи більше, проте під рукою будуть усі необхідні інструменти.

Також не забувайте про товщину ножа. Адже вона залежить від його функціональності конкретної моделі. Якщо не хочете носити з собою габаритний ніж, тоді перегляньте список інструментів – можливо щось можна викреслити. Тут доведеться шукати компроміс між функціональністю та розмірами – інакше ніяк.

5. Вивчіть асортимент моделей

Отже, ви визначилися з метою покупки та бюджетом, розміром та функціональністю ножа Victorinox. Далі залишається лише уважно вивчити асортимент моделей та вибрати відповідну. Скористайтеся набором фільтрів на сайті – це допоможе відсортувати каталог, звузивши пошук. А щоб цей процес пройшов швидше, дотримуйтесь наступних порад:

  • відкривайте кожен товар у новій вкладці – так їх зручніше порівнювати;
  • якщо щось не сподобалося з першого погляду - отже, ця модель вам не підходить, не варто витрачати час;
  • уважно вивчайте всю доступну інформацію: характеристики, дизайн, відгуки – таким чином вдасться вибрати відповідний за всіма критеріями варіант.

До речі, під час вивчення каталогу можна побачити певні функції, які не передбачили раніше. У цьому випадку можна розширити список інструментів, трохи збільшити бюджет купівлі ножа. Тільки не забувайте про те, що «подобається» ще не означає, що вам справді це потрібно.

6.Порівняйте ціни

Визначились із вибором ножа? Не зайвим буде порівняти пропозиції різних продавців. Перегляньте їх ціни, умови оплати та доставки, перегляньте відгуки інших покупців про магазин. Це допоможе визначитися з тим, де саме купити ніж Victorinox.

На відгуки самої продукції уваги можна не звертати. По-перше, ви вже вибрали відповідну модель. А, по-друге, усі швейцарські ножі відрізняються бездоганною якістю та огляди від різних покупців найчастіше мають індивідуальний характер.

7.Фінальна перевірка

Коли ніж Victorinox потрапить вам до рук, протестуйте його. Перевірте, наскільки зручно він лежить у руці, чи підходить за товщиною і т.д. Словом, переконайтеся, що ви зробили правильний вибір.

 11.04.2017
 (417 переглядів)